Verzendvoorwaarden & retour


Je bestelling zal steeds zo snel mogelijk en met veel liefde ❤️ verwerkt worden. Wanneer je bestelling klaar is voor verzending, sturen we je een e-mail met alle details zodat je de bestelling kan volgen. Hou er alsjeblieft rekening mee dat we niet verantwoordelijk zijn voor vertragingen tijdens het transport of bij de koerier.

Verzending

Bestemmingsgebied

Momenteel leveren we enkel binnen België

Geschatte leveringstijd

5-7 werkdagen 

3 werkdagen voor de Candle Post

Prijs van verzending binnen België

€4,95

Gratis verzending vanaf bestellingen van >€100

 

Lokaal ophalen

Adres

De Merodelei 39 bus 3
2600 Berchem

Wanneer kan ik het komen ophalen

Antwoord op jouw order e-mail met 3 tijdstippen die voor jou zouden passen om je bestelling op te halen. We kijken dan samen wanneer het beste past voor jou en ons. Indien je jouw order e-mail niet hebt ontvangen, kijk dan zeker bij je spam / ongewenste e-mails. Indien je de e-mail daar nog steeds niet kan terugvinden, geef ons dan een seintje.

Prijs van lokaal ophalen

Gratis

Retour

Indien je een online aankoop hebt gedaan via bazaarbule.be, heb je het recht om binnen de 14 dagen je product te retourneren in zijn originele staat. Je dient hiervoor ons per mail te verwittigen op info@bazaarbrule.be. Geef je ordernummer en een beschrijving mee van de producten die je wil retourneren. Dan gaan wij verder aan de slag om de retour details tot bij jou te krijgen. De kosten voor de retourzending zijn wel voor jouw rekening. 

Prijs van een retour binnen België

€5,95