Wie zijn wij?

bazaar brulé kaarsen wie zijn wij

 

Hey kaarsenliefhebber!

Wij zijn Laura & Ruben, een jong koppel uit Antwerpen klaar voor een nieuw avontuur. Overdag IT-consultants, in de latere uurtjes en tijdens het weekend mogen onze hersenen even rusten en laten we onze creativiteit de vrije loop om onze geliefde Brulékes te maken.

 
We zijn allebei creatieve zielen. Terwijl de ene constant aan het dromen is over nieuwe Brulékes die we kunnen toevoegen aan onze shop (2 keer raden wie…), houdt de andere zich bezig met onze labels, foto’s en website te ontwerpen. Dit teamwerk resulteert in diverse collecties van unieke Brulékes en accessoires. Nieuwsgierig? Lees het verhaal rond iedere collectie hier!
 
Als we niet creatief bezig zijn om Brulékes te maken, houden we ook van een leuke babbel. Als je dus een vraag hebt of een suggestie voor een nieuw Bruléke, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Kaarsen, Bloemen & workshops

 

Met Bazaar Brulé brengen we unieke kaarsen en bloemen naar jouw woonkamer om de gezelligheid en warmte bij jouw thuis te krijgen. We voorzien alles van handgemaakte geurkaarsen tot droogbloem creaties & boeketten met een Antwerpse toets. Je kan ook zelf aan de slag tijdens onze workshops. Wil je een unieke bloemen of kaarsen creatie voor jouw feest, event of als cadeau? contacteer ons dan zeker via het contactformulier.