Wie zijn wij?

bazaar brulé kaarsen wie zijn wij

 

Hey kaarsenliefhebber!

Wij zijn Laura & Ruben, een jong koppel uit Antwerpen klaar voor een nieuw avontuur. Overdag IT-consultants, in de latere uurtjes en tijdens het weekend mogen onze hersenen even rusten en laten we onze creativiteit de vrije loop om onze geliefde Brulékes te maken.

 
We zijn allebei creatieve zielen. Terwijl de ene constant aan het dromen is over nieuwe Brulékes die we kunnen toevoegen aan onze shop (2 keer raden wie…), houdt de andere zich bezig met onze labels, foto’s en website te ontwerpen. Dit teamwerk resulteert in diverse collecties van unieke Brulékes en accessoires. Nieuwsgierig? Lees het verhaal rond iedere collectie hier!
 
Als we niet creatief bezig zijn om Brulékes te maken, houden we ook van een leuke babbel. Als je dus een vraag hebt of een suggestie voor een nieuw Bruléke, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Een Bruléke? Wat is dat?

 

Een Bruléke is een speelse, kleurrijke en unieke kaars (en meer) die gezelligheid, blijheid en warmte creëert voor jezelf en je geliefden.
Al onze producten zijn door onszelf zorgvuldig ontworpen, handgemaakt of uitgekozen met slechts 1 doel – feel the coziness! Of je nu het gezellig wil maken thuis, een origineel kaar(s)tje wil sturen, een cadeau wil geven met een Antwerpse toets of je interieur wil pimpen met een unieke eye-catcher, onze Brulékes zijn er voor jou.